Livrare

Livrarea produselor – conditiile pentru livrarea produselor

Produsele comandate pe siteul www.camioane-autoexpress.ro se livreaza prin curierat rapid Fan Courier la adresa clientului, sau se ridica de la sediu societatii Sing Sing Srl, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba, Romania.

Termenul de livrare este de 1 – 4 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 14.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 200 RON (in aria de acoperire a curierului – fără km suplimentari). Excepție fac coletele care depășesc 30kg sau 2 metri lungime.

Livrare cu verificare la cerere.

ATENTIE !
Inainte de ridicarea coletului de la curier, trebuie verificat foarte bine ambalajul, banda adeziva sau folia care acopera cartonul. Curierul trebuie sa asiste la verificarea lui.

Daca se gaseste o neconformitate a ambalajului ,trebuie facut impreuna cu agentul firmei de curierat un proces verbal de constatare a defectului / neconformitatii.

Fara acest proces verbal firma SING SING SRL nu raspunde pentru pagubele create: distrugere, furt, pierdere.
In cazul in care nu exista sediu de curier in localitatea dumneavoastra sau in imediata apropiere (localitatea dumneavoastra nu se afla in raza de acoperire) se poate percepe o taxa in plus pentru km suplimentari. In acest caz transportul trebuie platit de catre dumneavoastra sau asiguram noi transportul pana la sediu Fan Curier cel mai apropiat de dvs.. Vom anunta acest lucru inaintea expedierii daca este cazul!

www.camioane-autoexpress.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.

Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie, dupa doua incercari de livrare si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Va rugam sa ne lasati in datele de contact un numar de telefon deoarece dupa primirea comenzii pe e-mail veti fi contactat telefonic de catre noi.

Comenzile plasate on-line vor fi onorate doar dupa ce veti fi contactat telefonic.

S.C. SING-SING SRL este exonerata de răspundere în cazul în care întârzierea se datorează societății de curierat.